Informasjon

Spekebua.no startet med salg av spekemat og tilbehør på nett i 2011, og har etablert Spekebua Firmagaver for å håndtere all aktivitet mot bedriftsmarkedet.

Spekebua Firmagaver har fortløpende utvidet sortimentet i takt med behov og etterspørsel, og er i dag en totalleverandør;

I tillegg til matgavene vi er mest kjent for, leverer vi også alt innen øvrige firmagaver i tillegg til reklameprodukter og profiltøy.

Ta kontakt med oss på firmagaver.spekebua.no eller 459 79 274 så hjelper vi deg med å finne rett produkt eller sette sammen spesialløsninger etter dine ønsker og behov.

Spekebua Firmagaver AS
Org.nr 927 068 117

Kontakt oss via kontaktskjemaet her: kontaktskjema
Telefon: 459 79 274 eller e-post firma@spekebua.no

HISTORIEN OM SPEKEBUA

Spekebua.no ble stiftet i 2011 og driver med salg av spekepølser, spekeskinke og spekemat, samt div handelsvarer på nett.

I vår varebeholdning finner du et variert utvalg av norskprodusert spekemat med høy kvalitet. Vi importerer også et utvalg av den kjente og populære spanske spekematen, som for eksempel iberico-, og serranoskinke og salami.

Vårt produktkonsept er at varelageret og produkttilbudet skal føye våre kunder etter popularitet og etterspørsel.
Vi jobber derfor kontinuerlig med å lage gode tilbud, spennende pakker og vi lager blant annet flotte, skreddersydde gavepakninger til ulike anledninger.

STANDSALG: Vi har i flere år hatt stor suksess med et godt innarbeidet konsept på kjøpesentre i Østlandsområdet. Dette samarbeidet med de større senterkjedene som Steen & Strøm og Sektor, har vi opparbeidet oss gode referanser. Vi har de seneste årene (2018 og videre) gått mer og mer bort fra standsalg og satser for fullt på nettsalget og andre givende konsepter, som sjøsettes forholdsvis fortløpende.

DUGNADSKONSEPT: Spekebua har et langt og godt samarbeidet med idrettslag i Norge hvor vi bidrar med dugnadssalg av spekemat og gaver. Dette samarbeidet fortsetter videre og vi ønsker å tilknytte oss flere idrettslag. Konseptet er todelt der den ene delen består i at idrettslagets skaffer standplass på kjøpesenter for salg av spekemat/ gavepakninger, og å bemanne disse (i enkelte tilfeller bemanner Spekebua dem selv, dette avklares mellom klubben(e) og Spekebua på forhånd). Den andre delen er medlemmene selger spekemat direkte til familie, venner, bekjente, på jobben og naboer. Idrettslaget får da provisjon av dette. Begge salgsmetodene skjer helt uten økonomisk risiko for idrettslaget.
For å kunne tilby et godt og produktivt dugnadskonsept, har vi inngått (i august 2019) et samarbeid med Klubbdugnad1. Sammen driver vi konseptet opp og videre for brukere og publikum.

PÅ NETT: I 2018 utvidet vi firmaet og lanserte oss på nytt som Spekebua nett og engros AS.
Vi jobber kontinuerlig med å forbedre oss og nettbutikken vår og vi streber etter å kunne gi kundene våre et unikt og godt tilbud på vår varebeholdning og ser stadig etter produkter/ ting å utvide sortimentet vårt med. Vi jobber stadig med å utvikle nye konsepter som bidrar til at vi kan opprettholde målet vårt om at Spekebua vil forsyne sine forbrukere med gode smaksopplevelser fra de beste tradisjonene fra Norsk matkultur. Vår filosofi er at spekemat ikke skal koste så mye.

BEDRIFTSSALG: Etter flere år med økende etterspørsel og aktivitet fra bedrifter har Spekebua nå etablert Spekebua Firmagaver AS, som vil ha fokus på alle våre aktiviteter mot bedriftsmarkedet. Bedriftsmarkedet håndteres av dyktige medarbeidere med lang fartstid fra gave- og profilbransjen, og Spekebua er stolte over å kunne kalle seg en totalleverandør innen dette segmentet.

FAST, FYSISK BUTIKK: I september 2019 åpnet vi vår første fysiske butikk på Eiker senter i Hokksund. Butikken er den første i sitt slag (såvidt vi vet), med et svært godt utvalg av norsk og utenlandsk spekemat, samt salg av fersk- og varmmat. Butikken fører sitt eget varesortiment og tilbud, men du finner igjen svært mange av både nettbutikkens produkter og tilbud igjen i butikken også!
I butikken satser vi også på å bli en nisje-butikk innenfor «fri for»-produkter i sortimentet – da med hovedvekt på gluten- og hvetefrie matvarer. Vi har gode samarbeidspartnere som tilsammen skaper et svært godt varesortiment innenfor denne kategorien. Endel av disse produktene er også veganske!

I butikken blir du møtt av engasjerte, kunnskapsrike og hyggelige ansatte som gjerne tilbyr en smaksprøve eller tre. Vi bistår gjerne med å lage i stand egenkomponerte gavepakker og har alltid det lille ekstra for alle gode og glade kunder som kommer innom.
Butikken har egen facebook-side og instagram hvor kunder kan følge med på butikkens egne tilbud, nyhetsoppdateringer og konkurranser.


Vi setter stor pris på forslag til forbedring, konstruktiv kritikk og hyggelige tilbakemeldinger.
Nøl ikke med å ta kontakt om du skulle sitte inne med noe av dette 🙂

Du kan finne svar på mange spørsmål under vår «Spørsmål og svar»-side.
Opplever du problemer med din bestilling, har spørsmål, ris eller ros, ta kontakt via kontaktskjemaet her