Redondo Iglesias- Chorizo Ibérico BELLOTA(nr32400)

Pris fra Pris(eks. mva) 304,35kr

Du sparer: 129,57kr (30%)

Salchichón ibérico bellota

Made from ibérico free range pork and a delicate blend of pepper. Matured for a mínimum of 70 days in the Sierra de Candelario (1300m high)Salamanca to create its Sharp and melting salami texture .

  • Ca 500g
  • Laget i Sierra de Candelario (Salamanca)
  • Helt fantastisk smak!!!
  • Laget av det beste utvalget av iberisk kjøtt og marinert med paprika fra La Vera PUD og krydder av topp kvalitet
  • Vekt 0,5 kg
    Ingredienser Iberisk svinekjøtt, salt, paprika, dekstrin, svinekjøttprotein, dekstrose, hvitløkspulver, antioksidant (natriumaskorbat), konserveringsmidler (natriumnitritt, kaliumnitrat)
    Ernæringsverdier (per 100 g) Energi / energi: 1617 KJ 390 Kcal Total fett / totalt fett: 32,1 g hvorav mettet / hvorav mettet fett: 13,5 g karbohydrater / karbohydrater: 1 g hvorav sukker / hvorav totalt sukker: 0, 5 g proteiner / protein: 24,3 g salt / salt: 3,1 g

Tomt på lager